En tupp, en gris eller bara en Rolf?

Det perfekta boendet? Vad är egentligen det perfekta boendet? Bittra själar skriker ”bränn inredningsmagasinen och utgå från er själva” medan andra vill att andra ska planera hur en ska bo. Stadspulsen pulserar som aldrig förr och lockar in människor med stora drömmar. Men, samtidigt som asfalten stelnar och blir hård börjar många nu drömma sig bort till den andra sidan: landsbygden, sidan som faktiskt är lite grönare. Där det inte finns surdegshotell utan faktiskt tid för att baka, vänta och äta sitt bröd. De flesta av oss har ingen liten Noah i själen och vill bli världsförälder till alla världens djur, kanske vill du inte ens ha värphöns. Men en liten Rolf som springer runt och skäller tilltalar de flesta och bara tanken får oss att le. Men, som med så mycket annat finns det för- och nackdelar med allt. Och vad är då bättre än att äta kakan och samtidigt ha den kvar? Jo, det går, i alla fall när det kommer till ditt boende.

Där asfalt möter grusväg

Drömmen om att jobba i stan och att sedan sitta på sin veranda och se solen tacka för sig som somnar bakom kullarna och ängarna och det enda du hör är dina egna tankar är inte längre bort än att ta kontakt med en bra mäklare. Googla ”mäklare stockholm” så kommer du märka ett fantastiskt utbud av spännande villor som lockar med både hektar av mark eller det perfekta trädgårdslandet.

Att bo i ett hus där asfalten gör high-five med landsbygden betyder att många får en välbehövlig chans att koppla av – som det ska vara när det handlar om att trivas i sitt hem. Och sedan ska du inte känna dig tvingad bara för att du inte vill skaffa en stor bondgård utan för många kan det även räcka med att bara blicka ut i naturen och möta de vilda djuren. Och när det kommer till undersökningar så vill faktiskt majoriteten av oss svenskar bo i villa.

Är det dags att flytta?

  • Tänk efter var du eller ni befinner er i livet?
  • Har du ett jobb som är stressigt och där det kan vara skönt att komma iväg en bit för att kunna få perspektiv?
  • Gillar du att vara ute i naturen?
  • Har du gröna fingrar eller en hantverksådra?